Collectieve aangifte

Op dit moment heeft een advocaat uit Amstelveen, Mw. mr. dr. H.W.R. Nakad-Weststrate, aangifte gedaan bij het internationaal strafhof (ICC) in Den Haag om Nederland te vervolgen voor misdaden tegen de menselijkheid.

Daarnaast heeft zij ook aangifte gedaan bij het Landelijk Parket tegen de gecertificeerde instellingen, de Ministers, parlementsleden, rechters en andere betrokkenen bij het jeugdzorg-geweld tegen kinderen en ouders.

Zij geeft onder andere aan en ik citeer: "Net als velen ben ik geschokt door wat ik zie en hoor, en ik de slachtoffers een hart onder de riem wil steken. Temeer omdat ik als advocaat weinig voor de slachtoffers kan betekenen vanwege het gebrek aan onpartijdige en onafhankelijke rechterlijke toetsing. 

De rechtbank in Warschau, Polen noemde op 21 september 2020 de Nederlandse jeugdzorg “exceptioneel inhumaan en barbaars”, maar de Nederlandse gerechten laten allemaal de oren hangen naar de leugens en onwaarheden van jeugdzorg, zelfs wanneer zij beschikken over tegenbewijs." Einde citaat.

Zij roept iedereen op die te maken heeft of heeft gehad met misstanden in de jeugdzorg om ook aangifte te doen. Alle informatie kan men op haar website terugvinden.

Collectieve aangifte NL

Aangifte internationaal strafhof (ICC)

Hieronder kan men de instructiebrief downloaden met de drie voorbeeldbrieven die men moet mailen naar de betreffende organisaties en parlementsleden in Word, alsmede in PDF.


2021 11 17 Instructie Voor Aangifte Bij ICC En OM
Word – 26,4 KB 218 downloads
2021 11 17 Instructie Voor Aangifte Bij ICC En OM
PDF – 262,7 KB 149 downloads