Social Media

Op deze pagina zal ik in de loop der tijd nuttige social media te plaatsen die een goede ondersteuning zouden kunnen zijn voor ouders die slachtoffer zijn van ouderverstoting en alles wat daarbij komt kijken.


Facebook

Zelfhulpgroep voor verstoten ouders- en grootouders met leden in NL en BE. Zij ondersteunen elkaar waar ze dat kunnen en timmeren aan een positief project. Hun doel is om uit te groeien tot een 'Centrum voor slachtofferhulp voor lotgenoten van OVS' en om emotionele ondersteuning bieden voor hun lotgenoten.

Via deze groep willen ze alle ouders wereldwijd een forum geven waar ze hun ervaringen kwijt kunnen, en waar ze tevens steun kunnen vinden bij ouders die zich al dan niet in dezelfde situatie bevinden.

Dit is een Facebookgroep van het Vader Kennis Centrum. Het Vader Kennis Centrum spant zich vanuit uitwonende ouders (moeders èn vaders) na een scheiding in voor betrokken en gedeeld ouderschap van beide ouders over de kinderen en een ouderinclusief en oudervriendelijk beleid door instanties, rechtbanken, instellingen, etc.

Omdat ouderverstoting zo ontzettend dicht naast narcisme ligt, zelfs in het verlengde van, is het belangrijk dat we de puzzel in zijn geheel blijven zien.


Instagram